Bosch Car Service Aabybro - Jørn Krogsgaard
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice ac-service

Synstjek

featured image

Synstjek hos Jørn Krogsgaard A/S

Gratis syntjek!

Skal din bil til syn? Lad os gennemgå bilen inden den skal til syn, så du undgår omsyn. Ved synstjek gennemgår vi bilen på de områder, der har betydning for, at bilen kan blive godkendt til syn. Er er behov for reparationer får du et u

Syn af alle typer person- og varebiler

Almindelige person- og varebiler bliver indkaldt til periodisk syn fire år efter, at bilen første gang er blevet indregistreret. Herefter skal bilen synes hvert andet år. Der kan ske afvigelser fra dette, hvis bilen bliver synet i mellem disse intervaller fx ved ejerskifte, montering af anhængertræk m.v.

Hos Jørn Krogsgaard A/S udfører vi klargøring til syn af alle typer person- og varebiler på vores autoværksted. Vi gennemgår bilen og kontakter dig omkring eventuelle reparationer, inden de udføres.

Vi sørger for at bilen bliver synet ved Applus BiLsyn, så du slipper du for selv at bestille tid og køre til synshallen med bilen.

Nemt og bekvemt for dig

Hos Jørn Krogsgaard A/S klarer vi alt i forbindelse med periodisk syn af din person- eller varebil.

Har du brug for lånebil, klarer vi også det. Vi tilbyder dig gratis lånebil, mens vi syner din bil. Du betaler kun for brændstofforbrug.

Er din bil indkaldt til syn? Så kontakt os – vi klarer alt i forbindelse med syn af bilen. Du afleverer bilen hos os og henter den, når den er nysynet.

Ring eller book tid online

Ring og book tid til syn af din bil på telefon 98 24 18 00.